W gastronomii i jej funkcjonowaniu następuje nowa era w raz postępem i produkcji urządzeń w tym zakresie. Nasza hurtownia wyposażenia oferuje bardzo nowoczesne urządzenie w postaci Pacojeta 2, maszynę unowocześnioną nowej generacji, dynamiczną produkowaną w Szwajcarii przeznaczoną do miksowania produktów świeżych i zamrożonych do –20*C bez rozmnażania. Urządzenie to jest naprawdę cudem techniki gastronomicznej w pełni automatyczne, sterowane elektronicznie i w raz z cyrkulatorem i zamrażarką szokową każda restauracja, bar, czy firma cateringowa może zmienić podejście do klijenta i dokonać prawdziwej rewolucji smakowej podawanych potraw. Pacojet mikser to ułatwienie w przygotowaniu wielu potraw i umożliwienie bardzo szybkie przetworzenie produktów w najwyższej jakości produktu z zachowaniem smaku i aromatu. To dzięki tej maszynie można przygotować naturalne sorbety wyłącznie ze świeżych owoców, lody wielosmakowe i wiele innych dań w zależności od inwencji kucharza. To w tej maszynie produkcja różnorodnych słodkich lub pikantnych potraw o niezwykłej konsystencji, intensywnym smaku i zapachu staje się prosta, szybka i bezpieczna. Pakojet to urządzenia które oszczędza czas i koszty produkcji w gastronomii, oraz posiada wszechstronne zastosowanie w raz z dowolną produkcją od jednej porcji do nie skończoności, a produkty zamrożone zachowują świeżość i intensywny smak. Pacojet to wytwórnia nieskończonej ilości smaków w zależności od inwencji kucharza i zastosowanych produktów, to czysty zysk lokalu gastronomicznego. Oferujemy też najlepszy na rynku Polskim separator tłuszczu, wewnętrzny, pod zlewowy, przepływowy, automatyczny dla kuchni gastronomicznych i budynków użyteczności publicznej. Urządzenie sterowane elektronicznie.
Dodaj swój komentarz »